Din moderna lunch­restaurang i Göteborg

Välkommen till Salt & Syra

En nystartad modern lunchrestaurang i Göteborg

Frukosttallrik med bagel

Lunch, frukost & fika

Kom och ät hos oss i vår restaurang

Beställ lunch när ni kommer till oss i vår självbetjäningskassa och lämna en kupong till kocken som lägger upp just din tallrik. Sitt och njut av en god kopp kaffe och kaka eller en matig macka från kl 8-16 varje vardag.

Fråga oss gärna om ni önskar någon konferans-fika eller lunchsallader.

Ta del av våra kundkort så får ni 10% på lunchen. Läs mer på länken nedan.

Vad är kundkort?

Campus by Nordrest kundkort gör livet godare

Det ska löna sig att vara stamkund hos Campus by Nordrest. Med vårt kundkort får du rabatt på dagens lunch i våra restauranger. Kortet laddar du här på hemsidan eller direkt i mobilen, med allt från 300 kronor. Förutom rabatterna ger kortet kortare kötid på flera av våra restauranger. Hämta ditt kundkort gratis i någon av våra restauranger eller på ett av våra caféer. Vårt kundkort är dessutom miljövänligt.

Sommaren 2019 uppdaterade vi vårt system för vårt kundkort. Börja därför med att registrera ditt kort på nytt om du har ett kort sedan gammalt. Och är du ny gäst hos oss börjar du också att registrera ditt kort för att sedan skapa ett personligt konto. För att ladda ditt kort loggar du sedan in på ditt personliga konto. QR-koden på baksidan av kortet går inte att använda.